Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bekijk eenvoudig en snel ons aanbod in Breda

Bekijk tarieven Container bestellen

Goedkope containers in Breda

Heeft u binnen 24 uur een container nodig in Breda? Zoek dan niet verder. Vandaag besteld is morgen geleverd, ook in Breda. Wij leveren containers voor elk type klus en dat altijd voor de goedkoopste prijs van Nederland!

Containers voor particulieren in Breda

Wij leveren ook containers aan particulieren in Breda. Wist u dat onze 6 m3 container op een parkeerplaats past? U kunt uw container eenvoudig online bestellen. Betalen kunt u doen via IDEAL. Onze prijzen zijn all-in. U betaalt dus alleen het bedrag dat op onze site vermeld staat.

Wij plaatsen de container, halen hem op en verwerken uw afval. U mag de container gratis laten staan zo lang als dat u hem nodig heeft met een maximale termijn van 8 weken. U kunt uw container laten ophalen door een ophaalopdracht op te geven in uw account. Tijdens kantooruren kunt u dit uiteraard ook telefonisch doen. Wat u het gemakkelijkst vindt. Wist u dat de meeste klanten in Breda een 6 m3 voor bouw- en sloopafval huren?

Containers voor bedrijven in Breda

U kunt als ZZP'er, MKB' er of groot bouwbedrijf in Breda ook een container bij ons huren. Het voordeel van Afval.nl is dat wij snel containers kunnen leveren tegen de goedkoopste tarieven van Nederland! We heben altijd genoeg containers op voorraad dus ook voor grotere projecten zijn wij de ideale partner. Uw facturen kunt u online inzien en downloaden. Uw container kunnen we binnen 24 uur in Breda plaatsen.

Bekijk tarieven >

Container huren >

Veel gestelde vragen >

 

 

 

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)