WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Afvalcontainer huren

Goedkoop en snel een afvalcontainer huren

U kunt bij ons afvalcontainers huren voor elk type klus of verbouwing. Wij leveren containers voor verschillende afvalsoorten. Wij hebben verschillende formaten afvalcontainers voor uw klaarstaan varriërend van 3m3 tot 10m3. Onze 6m3 afvalcontainer past met gemak op een parkeerplaats.

Wat mag er in een afvalcontainer?

Afval.nl verhuurt afvalcontainers voor de volgende afvalsoorten:

  • Bouw afval
  • Grofvuil
  • Puin
  • Tuinhout
  • Tuin afval
  • Grond
  • Dakafval

Wij verhuren afvalcontainers in verschillende formaten, beginnend vanaf 3m3. Deze kleine afvalcontainers zijn zeer geschikt voor kleine klussen en projecten.

Een afvalcontainer huren als particulier

Veel consumenten denken dat afvalcontainers alleen verhuurd worden aan bouwbedrijven. Wij verhuren ook afvalcontainers aan particulieren tegen dezelfde tarieven! U kunt als particulier uw afvalcontainer eenvoudig met iDeal betalen.

Levertijden afvalcontainers

Onze afvalcontainers worden de volgende werkdag al geleverd. Heeft u spoed? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vaak kan er nog wat gergegeld worden zodat u uw afvalcontainer dezelfde dag nog voor de deur heeft staan.

Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?

Het is voor ons vanaf een afstand erg lastig in te schatten welk formaat container u nodig heeft. U kunt uit gaan van het volgende:

  • 3m3 afvalcontainer geschikt voor kleine klussen
  • 6m3 afvalcontainer geschikt voor middelgrote klussen
  • 10m3 container gerschikt voor grote klussen en projecten

Een m3 berekent u aan de hand van de volgende rekensom:

lengte in meters x breedte in meters x hoogte in meters = aantal m3

Gaat u bijvoorbeeld grond uitgraven, let er dan op dat zand en grond nog uitzetten waardoor u rekening moet houden met een marge voor het aantal m3 van uw afvalcontainer.

Wat kost een afvalcontainer?

Onze tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina. Vul uw postcode in zodat wij het tarief voor uw afvalcontainer kunnen berekenen.

Waar mag ik een afvalcontainer plaatsen?

Onze afvalcontainers passen op een parkeerplaats. Alleen onze 10m3 afvalcontainers hebben iets meer ruimte nodig. In de meeste woonplaatsen mag u de container op een parkeerplaats plaatsen, zolang u het overige verkeer maar niet hindert. Heeft u in uw gemeente een parkeervergunning nodig? Dan heeft u meestal ook een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer.

U kunt de afvalcontainers uiteraard ook altijd op uw eigen erg laten plaatsen. Zorg er dan wel voor dat onze chauffeurs genoeg ruimte hebben om de afvalcontainer te plaatsen en later weer op te halen.

Heeft u tegels / stenen liggen op uw erf? Het kan zijn dat er schade ontstaat doordat de vrachtwagen over de tegels heen rijdt. In dat geval is het wellicht handiger om de afvalcontainers op een andere plek te laten plaatsen.

Hoe lang mag de afvalcontainer blijven staan?

U mag de afvalcontainer 3 maanden laten staan zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend.

Mijn Afvalcontainer is vol

U kunt eenvoudig een afvalcontainer laten ophalen door een ophaalopdracht in te voeren in uw 'mijn afval.nl account'. Of neem contact op met de klantenservice om de container op te laten halen.

 

 

Bekijk de tarieven

3 m3 container
2.50m x 1.60m x 1.00m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
6 m3 container
3.35m x 1.85m x 1.10m Bekijk prijs
Meest verhuurd (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)
10 m3 container
3.60m x 1.90m x 1.60m Bekijk prijs
  (past op een parkeerplaats)