Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bedrijvengids

BonTon

De BonTon is helemaal gemaakt van gerecycled polypropyleen (PP) kunststof uit bouw- en sloopafval en grofvuil. Alle onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen. Hij is volledig recyclebaar. Bovendien is de BonTon met Social Return in elkaar gezet.

Website >

huis-inrichten

Het leukste voor je huis vind je op deze startpagina, waar je veel inspiratie kunt vinden voor je woning. 

Ben je net verhuist? Ga je verhuizen? Of ben je toe aan gewoon een nieuwe inrichting? Op deze pagina vind je de leukste decoratie, meubelen, gordijnen, accessoires en andere wooninspiratie!

Website >

Boedelbak

Wilt u op een gemakkelijke manier een veilige aanhangwagen huren? Bij Boedelbak® kunt u al ruim 28 jaar terecht voor het huren van een aanhangwagen. Onze kernwaarden zijn veiligheid, betrouwbaarheid en service. Via onze website kunt u eenvoudig en snel een locatie zoeken en uw aanhangwagen huren.

Website >

ECO Toilet

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners op het gebied van verhuren, leveren, reinigen en het in beheer nemen van tijdelijk sanitair in geheel Nederland.

Website >

Haxo.nl

Haxo.nl is de doe het zelf kluswinkel met ongeveer 10.000 klusartikelen voor binnen en buiten. Van speciale ijzerwaren tot houten klimplantenrekken en goedkope tuinafvalzakken. En van professioneel gereedschap tot kindergereedschap.

Website >

Handige links tuin en wonen

De verbouwing van uw woning is pas echt af wanneer de woning wordt ingericht en gedecoreerd naar uw eigen smaak. Bekijk onze verzameling van handige links voor het inrichten van uw tuin of woning.

 

Website >

MKB-afval

Als klant van MKB-afval heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfsafval. MKB-afval levert rolcontainers aan ondernemers in heel Nederland en dat tegen zeer scherpe tarieven en is per maand opzegbaar.

Website >

Fooss

Ruim aanbod moderne vloerlampen.

Website >

Afvalbak-expert

Bent u op zoek naar een specifieke afvalbak? Wij hebben het grootste aanbod van Europa en zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld afvalbakken van Wesco of Brabantia. Bij ons kunt u terecht voor afvalbakken in de keuken, toillet, buiten of zelfs een inbouw afvalbak. Daarnaast zijn de afvalbakken verkrijgbaar in verschillende materialen zoals kunststof, RVS, Zink of metaal.

Website >

Stiho

.. een bouwmaterialenleverancier in hart en nieren. Met 15 landelijke verspreide vestigingen zijn we altijd in de buurt voor professioneel bouwend Nederland. Met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op onze doelgroep. Waar herkenbare gezichten voor de persoonlijke noot zorgen. En waar het begrip samenwerking nog serieus genomen wordt. Kortom: wij zijn Stiho.

Website >

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en energie, en infra en engineering.

Website >

Formido

Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist die je verrast met inspirerende deco artikelen, voordeel acties en merkproducten van hoge kwaliteit. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing kom je daarom naar de Formido bouwmarkt. Nu ook meer dan 6.000 artikelen eenvoudig & snel online te bestellen. Kasten, ladders, schuttingen, gereedschap en nog veel meer, je vindt het bij Formido. Afhalen of bezorgen, jij kiest!

Website >

NNRD

Naast het inzamelen en overslaan van diverse afvalstromen is de NNRD ook actief op het gebied van logistiek. Met ons gevarieerd wagenpark zijn wij in staat de meest voorkomende transportwerkzaamheden uit te voeren in zowel het binnen- als buitenland

Website >

Venus Containers

Venus Containers is een professionele, jonge en flexibele dienstverlener op gebied van afvalinzameling. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau.

Website >

Container huren online

Eenvoudig en snel een container huren zodat u snel weer verder kunt met uw klus of verbouwing. Container Huren Online heeft voor elke type klus of verbouwing een container klaar staan!

Website >