WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klustip: Communiceer

iStock_000006258804Small_686_291_c1_center_center

Klustip: Communiceer

Geplaatst op donderdag 24 augustus 2017

Klussen en communiceren, deze twee woorden lijken niet veel met elkaar te maken te hebben. Maar wanneer je klust zonder te communiceren met de omgeving, zou je nog wel eens voor vervelende verassingen kunnen komen te staan. Daarom hebben wij een paar handige communicatietips op een rijtje gezet:

 

Tip 1: Zorg voor een handige planning.

Wanneer een container nodig is, zorg er dan voor dat de omgeving van de container af weet. Laat de container één werkdag voordat u daadwerkelijk aan de klus gaat beginnen bij uw adres afleveren. Hierdoor komt uw planning niet in de knoop en kunnen u en de werkmannen/vrouwen direct de volgende dag aan de slag.

 

Tip2: Laat uw buren weten wat u gaat doen.

Vaak gaat klussen gepaard met lawaai. Als u de buren laat weten wat u gaat doen en hoe lang dit (ongeveer) gaat duren, ontstaat er meer begrip dan wanneer u dit niet communiceert. Tevens is het handig dat u de buren laat weten dat u een container laat bezorgen, zodat uw buren hier ook rekening mee kunnen houden.

 

Tip 3: Houd bij het ophalen van de container rekening met het afgesproken afvalsoort.

Bij het ophalen van de container controleert onze chauffeur altijd welk afvalsoort de container betreft. Indien dit afwijkt met hetgeen wat u met ons heeft besproken, kunt u voor onverwachte kosten komen te staan. Communiceer daarom met omwonenden dat zij hetzelfde afval of geen afval in uw container deponeren.