Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Afval.nl wint Silver Award bij de Challenge Awards 2014

afbeelding-nieuwsbericht-winnaar

Afval.nl wint Silver Award bij de Challenge Awards 2014

Geplaatst op donderdag 22 mei 2014

Afval.nl heeft de Silver Award bij de Challenge Awards 2014 gewonnen in de categorie 'development non food' met de case 'Bouwafval goed geregeld' in samenwerking met Stiho. Op 8 april werd de case live gepresenteerd tegenover een vakjury die de case heeft beoordeeld. Op 22 mei werden de winnaars tijdens de feestelijke uitreiking bekend gemaakt. In de categorie deden 6 andere inzendingen mee.


Over 'Bouwafval goed geregeld'

Afval.nl levert oplossingen voor de inzameling en afvoer  van (bouw)afval. Om het percentage zakelijke klanten (met name bouwbedrijven) flink omhoog te krijgen ten opzichte van het percentage particuliere klanten, zocht Afval.nl een hoogwaardige partner als ingang in de bouwbranche.

Bouwmaterialenleverancier Stiho is die partner. Met 15 landelijke vestigingen bedient Stiho een groot deel van de Nederlandse professionele bouwbranche. Stiho zag in de samenwerking een mogelijkheid tot klantenbinding en het versterken van haar forumule en dienstverlening.

Het Kernpunt van het gezamenlijke ontwikkelde concept 'Bouwafval goed geregeld'is het veroveren van de zakelijke markt door Afval.nl met de hulp van Stiho, waarbij de particuliere markt uiteraard ook bediend blijft.