Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Stadshout Amsterdam heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 21-09-2021, beoordeling:

Makkelijk en efficient

J Lindhout heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 20-09-2021, beoordeling:

Goede communicatie

KB heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 18-09-2021, beoordeling:

Snelle actie

You All New heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 17-09-2021, beoordeling:

excellent service

Overman Montage heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 16-09-2021, beoordeling:

gemakkelijk te regelen op internet

Ronald heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 16-09-2021, beoordeling:

Goed en snel. En betaalbaar

Al-Ghanam heeft afval.nl beoordeeld met een 2
Geplaatst op: 13-09-2021, beoordeling:

Afvalcontainer besteld. Helaas het telefonische contact is erg tegen gevallen. Ik heb 3x gebeld en alle 3 de keren waren de medewerkers niet behulpzaam en hadden weinig geduld. Ik zou afval.nl niet adviseren aan anderen


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Wij kunnen uit onze loggegevens helaas niet achterhalen met wie en waarom u contact met ons had opgenomen. Graag zouden wij het alsnog met u oplossen. Wilt u zo vriendelijk zijn ons een e-mail te sturen met uw gegevens? Dan nemen wij contact met u op. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

T.M. Katzur heeft afval.nl beoordeeld met een 6
Geplaatst op: 15-09-2021, beoordeling:

De levering ging prima, het afhalen was echter 3 werkdagen later dan afgesproken. Dat is jammer, want ik woon in een drukke straat met weinig parkeergelegenheid.


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Het is ontzettend vervelend als een container langer blijft staan dan gewenst. Helaas kampen wij op dit moment met extreme bedrijvigheid. De containerplaatsingen hebben op zo'n moment voorrang. Het ophalen van een container heeft (in de meeste gevallen) minder haast. Wij stellen het op prijs dat u ons hierover heeft gemaild en wij hebben de container alsnog zo snel mogelijk afgehaald. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Alan heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 14-09-2021, beoordeling:

Snelle levering, goede communicatie

privé heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 14-09-2021, beoordeling:

prima, was ook mijn eerste keer en het was niet zo moeilijk. Grootste uitdaging was het vinden van de juiste afvalsoort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10