Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Pagie heeft afval.nl beoordeeld met een 7
Geplaatst op: 26-03-2021, beoordeling:

Heel goed en klant vriendelijk

Onderhoudsbedrijf Kanters heeft afval.nl beoordeeld met een 1
Geplaatst op: 26-03-2021, beoordeling:

Slechte service! Container veel te laat geleverd... En vervolgens krijg je een extra factuur achteraf na rekening!


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij vinden het jammer dat u ons deze score geeft. Wij hebben ons volledig aan onze afspraken gehouden. De container is 23-02-2021 geplaatst om 16.31 uur, en 09-03-2021 afgevoerd om 16.32 uur. Dit is binnen de gestelde venstertijden. Bij het afvoeren van de container bleek dat u een matras in de container had gedeponeerd. Het wordt vooraf kenbaar gemaakt dat matrassen niet in de container zijn toegestaan. Dit kunt u tevens lezen op onze website; https://www.afval.nl/afvalsoorten/ Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Bouwbedrijf Stupra heeft afval.nl beoordeeld met een 7
Geplaatst op: 26-03-2021, beoordeling:

Komt afspraken na en zijn duidelijk

Pascal Rutters heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 26-03-2021, beoordeling:

Goede communicatie

Berry Nouwens heeft afval.nl beoordeeld met een 1
Geplaatst op: 25-03-2021, beoordeling:

10m3 afvalbak besteld. 7 m3 afvalbak geleverd. We hebben de bak 2x heeeelemaal nagemeten. Je wordt gewoon opgelicht waar je bij staat.


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend dat u zich opgelicht voelt, dit is niet aan de orde. Wij hebben navraag gedaan bij onze uitvoerende partij en uw geleverde 10m3 container is de landelijke 10m3 container die alle afval inzamelaars in Nederland hanteren. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

John Jerphanion heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 25-03-2021, beoordeling:

Snelle levering van container correcte afhandeling en volgens afspraak opgehaald

Theo heeft afval.nl beoordeeld met een 5
Geplaatst op: 24-03-2021, beoordeling:

Jammer dat je voor bijna alles extra moet betalen.


Onze reactie

Beste Theo, Hartelijk bedankt voor de review. Het verbaasd ons dat u deze score heeft gegeven. Volgens onze administratie is de container volgens afspraak geplaatst en weer opgehaald. Het is ons ook niet bekend waarvoor u extra zou moeten betalen, dit is namelijk niet aan de orde geweest. U heeft het bedrag voor de container betaalt, er is niets extra's gerekend. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Liesbeth heeft afval.nl beoordeeld met een 7
Geplaatst op: 24-03-2021, beoordeling:

Diensten goed geregeld

Particulier heeft afval.nl beoordeeld met een 7
Geplaatst op: 24-03-2021, beoordeling:

Prima ervaring

Verbaas heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 23-03-2021, beoordeling:

prima geregeld

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10