Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Johan heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 15-06-2021, beoordeling:

goed

Hobbelen heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 15-06-2021, beoordeling:

Goede service, duidelijke websites en nette chauffeurs

Wim heeft afval.nl beoordeeld met een 1
Geplaatst op: 09-06-2021, beoordeling:

Eerste keer ophaaldag geannuleerd door drukte. Volgende dag contact gehad met de Klantenservice of de bak zou worden opgehaald in verband met storten zand de dag erna. Wordt zeker opgehaald, 2 uur later een mail dat deze niet wordt opgehaald.... niet de beste service.


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor uw review. Wij betreuren het dat de container niet op de gewenste dag kon worden opgehaald. Op dit moment is het ontzettend bedrijvig bij onze leveranciers. Wij doen onze uiterste best ons aan de planning te houden. Het plannen van zwaar transport is in bedrijvige tijden wat lastiger. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn blij dat uw container alsnog binnen een dag is opgehaald. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Ed heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 11-06-2021, beoordeling:

Plaatsing was niet zoals gevraagd. Chauffeur had erg veel haast en deed niet veel moeite om de container te plaatsen op de plaats waar deze gewenst was.

Dekker heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 10-06-2021, beoordeling:

Super bedrijf Moest op het laatste moment nog een container hebben en de dag er na moest deze weer weg . Helemaal goed gegaan ?

A. Momand heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 08-06-2021, beoordeling:

Prima

J.W.Snel heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 07-06-2021, beoordeling:

Alles is prima verlopen.

Van de Koevering heeft afval.nl beoordeeld met een 1
Geplaatst op: 07-06-2021, beoordeling:

Wij zijn zeer slecht geïnformeerd. Wij hadden 30 April een bestelling geplaatst om een 10 cub gesloten container te plaatsen op 12 Mei . Smiddags tussen 13.00 en 17.00 zouden ze deze bezorgen. Om 16.15 nog niks geplaatst wij gaan bellen . Krijg je te horen dat er deze dag 12 Mei geen container meer geplaatst gaat worden pas vrijdag 14 mei laat in de middag. Dat is dus diep triest dat ze dat niet eerder zien dat er geen containers zijn en je dan eerder iets laten weten . Nu waren wij dus woensdag 12 mei al begonnen met slopen en moesten dus alles twee keer puin opruimen.


Onze reactie

Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Wij betreuren het dat uw bestelling niet is geleverd op de gewenste dag. Op dit moment is het extreem bedrijvig bij al onze leveranciers. Hierdoor kan het gebeuren dat bepaalde type containers niet meer op voorraad zijn. Dit is niet altijd op voorhand te beoordelen. Het gebeurd namelijk vaker dat een container is afgemeld, maar toch langer bij een klant blijft staan waardoor nieuwe bestellingen helaas langer moeten wachten. Onze excuses hiervoor. Wij doen onze uiterste best alle bestelde containers op de gewenste dag, binnen de gewenste tijd te leveren. Met vriendelijke groet, Team Afval.nl

Margriet van Gelder heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 06-06-2021, beoordeling:

Top geregeld en niet duur!

bosch loodgieters heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 04-06-2021, beoordeling:

correcte leveringen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10