WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Beoordeling schrijven
M. Sweere heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 18-06-2018, beoordeling:

Mijn ervaring met Afval. nl is alleen maar positief. De container werd geleverd en opgehaald volgens afspraak.

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 18-06-2018, beoordeling:

Prima gelopen; goede info rond wat vragen bij de servicedesk, instructies van mij m.b.t. plaatsing goed doorgegeven aan de chauffeur; char belde op de dag van levering; plaatsing van de container was helemaal goed, ophalen idem

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 18-06-2018, beoordeling:

Top, Snelle levering van containers

a.koebrugge heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 17-06-2018, beoordeling:

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 17-06-2018, beoordeling:

Heel goed bevallen.

Frank heeft afval.nl beoordeeld met een 7
Geplaatst op: 15-06-2018, beoordeling:

Aanvraag gedaan via internet. Dit was vrij eenvoudig te doen. Bak werd alleen niet op aangevraagde dag geplaatst (bleek niet zijn doorgekomen bij de planning). Bak weer afgemeld via internet, wat ideaal is. Bak werd alleen niet opgehaald binnen de aangegeven uren, maar de dag erna (wegens drukte, wat ik kan begrijpen). Moest zelf bellen of de bak nog werd opgehaald. Hier zie ik graag een bericht in de vorm van een mail o.i.d. dan weet je waar je aan toe bent. Dit wilde ik graag even meegeven.

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 14-06-2018, beoordeling:

Prima hoor geen klachten

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 5
Geplaatst op: 12-06-2018, beoordeling:

De container werd een dag later geleverd dan afgesproken. Hierdoor was de hulp die ik had ingeschakeld om de container te vullen voor niets gekomen. Bij inloggen stond de container als geleverd. Bedrijf was ook niet te bereiken. Ik had graag gebeld geworden dat de levering een dag later zou zijn.


Onze reactie

Geachte heer / mevrouw Velzen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben navraag gedaan bij onze leverancier en zij kwamen met de volgende reactie. ----------------------------------- We hadden deze op het netvlies deze container te plaatsen 2e helft middag. Echter het verkeer hier in de omgeving was zodanig vast gelopen dat we de wagens vanaf ca. 15.30 uur niet meer hebben laten vertrekken. Derhalve waren we genoodzaakt de container de volgende dag te plaatsen. ----------------------------------------------------- Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Afval.nl

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 14-06-2018, beoordeling:

ik ben zeer tevreden. de website is duidelijk, de reservering en betaling verliepen goed. afspraken zijn goed nagekomen

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 13-06-2018, beoordeling:

Ik heb een hele goede ervaring met afval.nl. Container werd geleverd op het gevraagde tijdstip en is goed afgestemd met NNRD. Goede service bij het neerzetten! Het ophalen passeerde op de juiste datum, maar er is helaas geen tijdstip afgesproken waardoor ik de hele dag thuis moest zijn. Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10