WhatsApp naar 0610712478
Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Klantbeoordelingen

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Beoordeling schrijven
Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 17-10-2017, beoordeling:

Prima. Beetje hoge bak maar had hem goed gevuld.

Harold heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 16-10-2017, beoordeling:

via internet besteld; en toen mijn klus erop zet gebeld met een aardige dame, en een dag later werd alles opgehaald

Anoniem heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 16-10-2017, beoordeling:

Positief. Afval container werd op tijd geleverd en op tijd weer opgehaald

Goursolle Thierry heeft afval.nl beoordeeld met een 8
Geplaatst op: 15-10-2017, beoordeling:

Good company. Everything was clear to understand.

John Walburg heeft afval.nl beoordeeld met een 9
Geplaatst op: 13-10-2017, beoordeling:

Alles goed geregeld, duidelijk van te voren de plaats besproken waar ik de container wilde hebben, daar we niet thuis waren. Het is ter volle tevredenheid geplaatst. Chauffeur heeft ook nog telefonische contact met me opgenomen.

Tonnie Bos heeft afval.nl beoordeeld met een 6
Geplaatst op: 13-10-2017, beoordeling:

Wat heel moeilijk te vinden is op de site, is het regelen wanneer de bak vol is. Verder vind ik het ook heel lastig dat je besteld bij de een en de bak krijgt van de ander ( in dit geval de Groot) en als je belt (telefoonnummer op de container) blijkt dat eea niet goed wordt geregeld. Jammer dat er geen korting gegeven kan worden wanneer je de bak wisselt.


Onze reactie

Geachte mevrouw Stokkel, Bedankt voor uw beoordeling. U kunt via uw eigen Afval.nl omgeving door middel van 1 button aanklikken uw container opgeven om retour te halen. Wij besteden ons werk inderdaad weer uit en wanneer u ons dan (telefonisch) wilt spreken kunt u het beste met ons telefoonnummer bellen en niet van onze leverancier. Verder zijn onze scherpe tarieven gebaseerd op stuk prijs, wanneer de bak vol is en gewisseld dient te worden dient u opnieuw het tarief te betalen. Vertrouwende u hiermede u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Afval.nl

Arent de Vries heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 13-10-2017, beoordeling:

zeer correcte en snelle levering

BS De Vlashof heeft afval.nl beoordeeld met een 1
Geplaatst op: 10-10-2017, beoordeling:

Ik heb een slechte ervaring en zal dan ook niet nogmaals gebruik maken de faciliteiten van dit bedrijf. Ik had via de chat afgesproken dat de container voor 8 uur geleverd zou worden. Deze afspraak zijn ze niet nagekomen. Ze leverden in de ochtend tot 13 uur, naar mijn weten is dit 's middags. De oplossing die hierna geboden werd was ook niet passend. Ik heb de container voor de volle prijs gehuurd en ga er dan ook vanuit dat dit dan volgens afspraak verloopt. Een vergoeding etc werd niet aangeboden.


Onze reactie

Geachte mevrouw Smulders, Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice had heel duidelijk afgesproken met dat de container in de ochtend geleverd zou worden, echter hadden zij beter een specifiekere tijd kunnen afspreken, bijvoorbeeld tussen 8-11 uur. De leverancier had niet goed begrepen dat de container echt in de ochtend geleverd moest worden waardoor zij hun standaard tijdvenster van 7 tot 13 uur hebben gehanteerd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Afval.nl

Laura van Dijk heeft afval.nl beoordeeld met een 5
Geplaatst op: 12-10-2017, beoordeling:

Het bestellen en inplannen ging vlot. De bak was echter kleiner dan de 4 m3 die ik had besteld. Ik kreeg een onvriendelijke en brutale dame aan de lijn die eerst zei dat ik de buitenmaten moest nemen! Wat natuurlijk onzin is voor een inhoudsmaat. En toen zei ze dat 4 m3 ínclusief de 20 cm is die je mag uitsteken. Oftewel; je krijgt standaard een kleinere maat dan waarvoor je betaalt. Jammer.


Onze reactie

Geachte mevrouw Van Dijk, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u voor uw gevoel een brutale dame telefonisch heeft gesproken, dit zal ze zeker niet zo bedoeld hebben. Onze containers mogen altijd 20 cm boven de rand worden geladen, hierdoor kunt u precies het aantal kuub aan afval kwijt waar u voor heeft betaald. Verder wel fijn om te lezen dat de container in ieder geval snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Afval.nl

P.W.A.F Peters heeft afval.nl beoordeeld met een 10
Geplaatst op: 12-10-2017, beoordeling:

Geweldige service werd meteen geholpen aan de telefoon hoefde niet te regelen via internet de mevrouw deed het accuut regelen en toen ze hem kwamen , brengen kon hij niet achterom komen iovm te grote wagen maar ook weer werd het geregeld dat er een andere kwam met een kleinere wagen dus gewoon ,een super ervaring met jullie bedrijf

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10