Vragen? 088-4721500 (lokaal tarief)

Bouwbakkie huren

Goedkoop en snel een bouwbakkie huren

Een afvalcontainer huren hoeft niet moeilijk te zijn. U kunt bij Afval.nl een bakkie huren voor elk type klus of verbouwing. Wij leveren namelijk containers voor allerlei verschillende afvalsoorten. Zo hebben wij van Afval.nl verschillende formaten afvalcontainers voor uw klaarstaan. De beschikbare containers variëren van 3 m3 tot 10 m3. Bovendien past de afvalcontainer met een inhoud van 6 m3 met gemak op een parkeerplaats.

Afval.nl heeft als leverancier enorm veel ervaring. Wij denken daarom ook altijd graag mee met onze klanten. Een afvalcontainer huren hoeft niet moeilijk te zijn. Afval.nl streeft ernaar u het zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u binnen een mum van tijd een afvalcontainer huren. Geen lange contracten doorspitten of veel betalen. Eenvoudig en snel een afvalcontainer huren – dat kan alleen bij Afval.nl!

Afvalsoorten in de container

Zoals eerder vermeldt verhuurt Afval.nl diverse afvalcontainers. U kunt een afvalcontainer huren voor de volgende afvalsoorten:

  • Bouw afval
  • Grofvuil
  • Puin
  • Tuinhout
  • Tuin afval
  • Grond
  • Dakafval

Naast het kiezen van het soort afval dat in de container gaat, kunt u ook bepalen hoe groot de container zal zijn. U kunt bij Afval.nl een afvalcontainer huren in verschillende maten. Zo verhuren wij afvalcontainers in diverse formaten. De kleinste beschikbare container heeft een inhoud van 3 m3. Deze kleine afvalcontainers zijn zeer geschikt voor kleine klussen en projecten. De grote container van 10 m3 is te huren in open of gesloten variant. Daar tussenin zit een container met ene inhoud van 6 m3.

Afvalcontainer huren als particulier

Veel consumenten denken dat afvalcontainers alleen verhuurd worden aan bouwbedrijven. Niets is minder waar bij Afval.nl. Wij verhuren namelijk ook afvalcontainers aan particulieren tegen dezelfde tarieven! U kunt als particulier uw afvalcontainer eenvoudig met iDeal betalen. Dus ook als particulier bent u bij Afval.nl aan het juiste adres. Zo kunt u binnen de kortste keren de meest geschikte afvalcontainer huren. 

Afvalcontainer huren – formaat bepalen

Het is voor ons erg lastig om vanaf een afstand in te schatten welk grootte container u nodig heeft. Een afvalcontainer huren is erg gemakkelijk bij ons, maar we kunnen uiteraard niet toveren. U kunt daarom uit keuze maken uit de volgende beschikbare formaten:

  • 3 m3 afvalcontainer, geschikt voor kleine klussen
  • 6 m3 afvalcontainer, geschikt voor middelgrote klussen
  • 10 m3 container, geschikt voor grote klussen en projecten

Wilt u een afvalcontainer huren, maar weet u niet hoe u het formaat kan bepalen? Geen zorgen. Een kubieke meter (m3) berekent u aan de hand van de volgende rekensom: lengte in meters x breedte in meters x hoogte in meters = aantal m3. Houd bovendien rekening met een marge van een aantal m3. Met dit sommetje kunt u gemakkelijk een afvalcontainer huren.

Tarieven afvalcontainer huren

De tarieven van Afval.nl kunt u vinden op onze tarieven pagina. De tarieven zijn all-in. Dat wil zeggen dat u één prijs krijgt waarin allerlei zaken al in zijn berekend. Zo is de huur, het transport en de verwerking altijd bij de prijs inbegrepen. Vul uw postcode in zodat wij het tarief voor uw afvalcontainer kunnen berekenen. Vervolgens ziet u gelijk hoeveel een afvalcontainer huren zal kosten bij Afval.nl.

Levertijden afvalcontainers

Vandaag besteld is morgen geleverd. Dat is de slogan van Afval.nl. Onze afvalcontainers worden met andere woorden altijd de volgende werkdag al geleverd. Heeft u spoed? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vaak kan er nog wat geregeld worden zodat u de afvalcontainer dezelfde dag nog voor de deur heeft staan. Een afvalcontainer huren bij Afval.nl is niet alleen eenvoudig, het verloopt ook nog eens erg snel!

Waar mag ik een bouwbakkie plaatsen?

Onze afvalcontainers passen op een parkeerplaats. Alleen de 10 m3 afvalcontainers hebben iets meer ruimte nodig. In de meeste woonplaatsen mag u de container op een parkeerplaats plaatsen, zolang u het overige verkeer niet hindert. Soms kunt u niet zomaar een afvalcontainer huren. Heeft u bijvoorbeeld in uw gemeente een parkeervergunning nodig? Dan moet u meestal ook een vergunning hebben voor het plaatsen van een afvalcontainer.

U kunt de afvalcontainers uiteraard ook altijd op uw eigen erf laten plaatsen. Zorg er dan wel voor dat onze chauffeurs genoeg ruimte hebben om de afvalcontainer te plaatsen en later weer op te halen. Tijdens het plaatsen van de container kan het zo zijn dat er schade ontstaat op uw erf doordat de vrachtwagen over de tegels of stenen rijdt. In dat geval is het wellicht handiger om de afvalcontainers op een andere plek te laten plaatsen.

Mijn bouwbakkie is vol – wat nu?

Als de gehuurde container vol is, kunt u deze eenvoudig laten ophalen. Dit doet u door een ophaalopdracht in te voeren in uw account op Afval.nl. Lukt u dit niet? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice om de container op te laten halen. Wij helpen klanten graag tijdens het hele proces van een afvalcontainer huren, dus ook met het ophalen. Op werkdagen zijn wij tussen 08:00 en 17:00 bereikbaar op 088 - 472 15 00.